Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Bunlar üzere beniâdem trafiğinin bir araba ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları ülke izni alabilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu kapılar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu gibi mümkün.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye düzen ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Yangın Kapısı Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak dokumada olmalıdır.

Yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış başlamak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun haricinde ülkeçe yayınlanan yönetmeliklere elverişli olmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hâlet takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. üste bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti evet.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım sahaı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this wiki page